Ruilen of retourneren.

 

U heeft het artikel ontvangen, maar  is het niet wat u ervan verwacht heeft?

Voor iedere bestelling geldt een zichttermijn van 7 dagen vanaf het moment dat de bestelling bij u werd afgeleverd. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. U mag het artikel binnen deze termijn in de originele staat en fabrieksverpakking retourneren. Indien het artikel en of verpakking beschadigd wordt geretourneerd,  zullen wij het aankoopbedrag niet retourneren.

Indien u iets zou willen terugsturen:

Stuur ons een e-mail dat u artikelen wilt terugsturen/terugbrengen en vermeld daarin om welke artikelen het gaat. Vermeld tevens het bijbehorende bestelnummer waarop u de artikelen heeft ontvangen.

Maak een briefje met uw naam, het bestelnummer en uw bankrekeningnummer en doe dit bij de artikelen in de envelop/doos.

Zodra wij de artikelen van u retour hebben ontvangen, controleren wij of alles nog in originele staat is. Indien dit in orde is, ontvangt u van ons een creditnota met een overzicht van het bedrag dat word teruggestort naar uw rekeningnummer. Na deze bevestiging ontvangt u van ons het creditbedrag binnen 7 werkdagen retour.

LET OP!
Afgeprijsde artikelen of artikelen gekocht tijdens acties, kunnen niet worden geretourneerd.

De verzendkosten voor het terugsturen dient u zelf te betalen en worden niet vergoed. Dit gebeurt tevens geheel op eigen risico.